Pe data de 1 octombrie, Betty Stoian si Catalin Visanescu au devenit parinti. Cantareata si sotul ei sunt extrem de emotionati de cate ori sunt preajma celui mic! Catalin si-a anulat toate planurile si petrece tot timpul alaturi de cei doi, fiind foarte atent sa nu le lipseasca nimic.

Cea mai mare fericire pemtru cei doi a fost venirea pe lume a micutului Matthias Stefan. Cantareata a nascut pe data de 1 octombrie, in jurul orei 15:30, un baietel perfect sanatos, prin cezariana. A primit nota 10 din partea medicilor, cantarind 3,1 kilograme. Fericirea este de 2 ori mai mare pentru Florin Salam. Nici daca isi programa nasterea nu reusea sa aiba dubla semnificatie, pentru ca si tatal ei este nascut in aceeasi zi!

I-a fost frica sa nasca normal si a apelat la operatia de cezariana, dar nu se astepta sa aiba asa mari dureri imediat dupa: “Am facut cezariana pentru ca mi-a fost frica de nasterea normala. Nu ma asteptam sa ma doara atat de tare. M-am ridicat din pat si simteam ca imi cad toate organele. Dar m-am recuperat rapid.”

Are mare noroc pentru ca este ajutata de mama lui Catalin la orice pas, dar si-a facut si antrenamentul pe fetitele pe care le are tatal sau cu Roxana Dobre. Matthias este un copil foarte cuminte, plange doar atunci cand ii este foame. Initial, au vrut sa il crestineze pe micut in luna ianuarie, insa tatal ei va fi plecat din tara, asa ca au schimbat planurile:

“Botezul vrem sa-l facem pe 9 martie. Tatal meu va trebui sa plece in America. Trebuia sa-l facem in ianuarie, acum, adica mai devreme, dar din pacate, asa s-a nimerit. Pleaca si nasii si tatal meu. Am zis sa-l facem in martie. Va fi si mai mare si ne va fi si mai usor. Vreau sa fim cu totii si sa ne simtim bine. Va fi o petrecere mare, 200 si ceva de invitati.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here