Contratenorul Cezar Ouatu a participat la show-ul de talente “X Factor”, desfasurat in Marea Britanie si a reusit sa ridice publicul si juriul in picioare cu interpretarea sa. Dar in legatura cu originile sale, acesta s-a eschivat.

Dupa prima difuzare a auditiilor, acesta a fost pus la zid de romani si acuzat ca nu isi recunoaste originile. Cantaretului i s-a reprosat faptul ca nu a dezvaluit ca este din Romania, pentru ca in Marea Britanie romanii nu sunt vazuti cu ochi buni.

Iar daca prima data a incercat sa ofere o explicatie si a dat vina pe montaj. Apoi pe intrebarea antrenorilor: “De unde vii?”, iar el a raspuns: “Italia”. Si-a justificat raspunsul ca fiind intemeiat, pentru ca el tocmai din Italia venea. Fanii i-au dat crezare si au continuat sa il laude pentru evolutia extraordinara.

La momentul respectiv, Cezar Ouatu a fost invitat la o emisiune televizata si a marturisit ca nu este rusinat cu originea sa:

“Nu mi-a fost rusine vreodata ca sunt roman. Asta o spun in gura mare. Dar eu nu m-am dus acolo sa reprezint neaparat Romania, m-am dus sa ma reprezint pe mine ca artist si «sa joc in alta liga a industriei muzicale». Trebuie sa recunosc, si as fi ipocrit sa nu spun chestia asta, ca m-am nascut in Romania, am avut copilaria mea in Romania, dar din punct de vedere artistic, si multi romani nu stiu treaba asta, eu am inceput in Italia. Am si cetatenie italiana.”

In a doua etapa a concursului “X Factor” Marea Britanie, acesta s-a prezentat ca si concurent din Italia: “Buna, numele meu este Cezar Ouatu. Am 38 de ani si sunt din Italia.” A primit laude pentru interpretarea sa de la juratul Louis Tomlinson: “Ai captivat toata atentia si de aceasta data. A fost absolut uimitor. Foarte, foarte bine”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here