Delia este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania la ora actuala. Are foarte multe concerte, este invitata la cele mai importante festivaluri si este jurat in doua emisiuni. Se poate considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Are milioane de fani si se bucura de atentia publicului oriunde ar merge.

Are una dintre cele mai bune voci la ora actuala, in Romania. Melodiile ei devin hit-uri imediat apoi le auzi la televizor, la radio, peste tot. Artista le canta cu mare placere de fiecare data, dar de multe ori le si reinterpreteaza, spre amuzamentul sau si al ascultatorilor. Nu ii este rusine sa interpreteze manele, nu de putine ori a cantat acest stil muzical la petreceri.

Acum, a incercat sa transforme o piesa de-a sa in manea, iar rezultatul i-a lasat cu gura cascata pe cei aflati in studio. Aceasta a facut si o gluma despre diferenta dintre manelele din Ardeal si cele din Bucuresti: “Manele din Ardeal sunt altfel sunt mai molcome. Manelele la Bucuresti sunt mai pe smecheria de Bucuresti iar in Ardeal sunt mai autentice, pe stilul de cantat dar si prin versuri.”

Delia este casatorita cu Razvan Munteanu de sase ani, iar acesta ii este alaturi si acasa, dar si in cariera pe care si-o construieste. Cei doi s-au cunoscut intr-unclub de karaoke si de atunci au ramas impreuna. Delia vorbeste despre cum a evoluat relatia dintre ei doi si cum s-au hotarat sa se casatoreasca: “Mi-a placut foarte mult el. Pur si simplu. Nu am stat sa analizez ce ma atrage. Mi-a placut si lucrurile au venit de la sine in urmatoarele zile, saptamani. Nu a fost nimic complicat. Ne-am placut si a fost momentul potrivit. Relatia noastra a evoluat firesc, cam ca in majoritatea cazurilor. Nu am avut intamplari nefericite, totul merge normal.”

Artista recunoaste ca si-ar dori mai mult timp pentru ei doi si ca s-au gandit serios sa faca si un copil, insa lipsa timpului isi spune cuvantul Artista ar vrea sa calatoreasca mai mult si sa aiba mai mult timp pentru ea si pentru sotul ei, in primul rand. Sunt impreuna de multi ani, dar cantareata recunoaste ca nu ar sta niciodata intr-o relatie care o face nefericita si ca i-ar fi foarte greu sa ierte rautatea gratuita a oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here