10 Faimosi si 10 Razboinici se vor intrece in Republica Dominicana pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Cosmin Cernat este prezentatorul celebrului concurs. Acesta deja a plecat in Republica Dominicana impreuna cu cei 20 de concurenti si toata echipa de productie. In tot acest timp, prezentatorul s-a pregatit intens pentru cel de-al doilea sezon.

Dupa ce a terminat filmarile pentru primul sezon, Cosmin Cernat a plecat in vacanta cu familia, iar de cand s-a intors s-a apucat sa isi faca “temele” pentru ce de-al doilea sezon al show-ului “Exatlon”. Este cunoscut ca un prezentator care se dedic suta la suta muncii sale, iar pentru a face fata lunilor de filmari din Republica Dominicana, acesta a inceput sa se antreneze cu cateva saptamani inainte de plecare.Recent, a acordat si un interviu si a dezvaluit viziunea sa asupra show-ului:

“Si eu ma pregatesc pentru Exatlon; din punct de vedere al pregătirii fizice, practic sport de cinci ori pe saptamana – tenis, alergare, sala de sport. Profesional, imi fac temele legate de fiecare traseu, de fiecare concurent in parte. Ceea ce am facut in ultimii 25 de ani, cand a fost vorba despre comentariu sportiv sau despre emisiuni, in general.”

In Republica Dominicana nu au plecat in vacanta. Deja au inceput filmarile, iar primele imagini au aparut pe site-ul oficial, impreuna cu un videoclip.

                                                

Cosmin Cernat a ajuns, in urma cu cateva zile, in acelasi loc unde au filmat si anul precedent, iar inainte de a se difuza primul episod, acesta a vrut sa se filmeze in exclusivitate pentru fanii emisiunii pe unul dintre traseele pe care le vor avea de realizat concurentii si a dezvaluit cand va fi difuzat primul episod:

“Doar cateva zile ne despart de inceputul sezonului 2 la Exatlon Romania. Concurentii sunt minunati, i-am intalnit. Traseele sunt splendide, am multe, multe surprize pentru voi, dar am si multe emotii. Dragi copii, parinti, bunici, va astept la Kanal D, miercuri, la ora 19.45.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here