Ioana Tufaru este fiica regretatei Anda Calugareanu. Aceasta a fost nevoita sa se descurce singura de la nefericitul eveniment din familia sa, iar acum pare ca si-a gasit fericirea in bratele lui Ionut Mardare, cu care are o relatie de aproape 5 ani.

Intre timp, cei doi au devenit si parintii unui baietel. Tatal lui Ionut nu a fost niciodata de acord cu relatia dintre cei doi. In momentul in care a aflat ca este insarcinata, i-a dat afara din casa, fara a-l interesa unde vor ajunge. Tatal lui Ionut avea neintelegeri cu cei doi deoarece ii furau bani. De aici si pana nenumarate scandaluri si la a-i da afara din casa a fost doar un pas. Cel care i-a sarit in ajutor a fost Gigi Becali, care i-a cumparat o garsoniera, in care cei trei locuiesc in momentul de fata.

Au trecut prin clipe dificile la inceput, mai ales ca micutul Luca s-a nascut prematur si a fost nevoit sa stea zile in sir la incubator. Ioana si-a asumat vina lal momentul repectiv pentru ca nu a renuntat la fumat pe perioada sarcinii si nici nu a avut foarte mare grija la alimentatie sau sa mearga la controale. Dar, din fericire, acum este un baiatel sanatos si inafara oricarei probleme.

Acum singura grija a mamei sale sunt nazbatiile pe care le face cel mic. Recent, aceasta a ajuns la spital din cauza sa:

“Eram cu Luca in parc si am vrut sa imi arate ceva el cu degetul. Eu am fost curioasa sa vad ce a vazut el atat de important si am intrat cu ochiul in degetul lui. Asta e, s-a intamplat! Am o zgarietura pe cornee, in doua-trei zile zic eu ca o sa imi treaca. Am fost la spital, mi-a bandajat medicul ochiul si astept sa treaca. Este foarte rau ca in perioada asta vad doar cu un singur ochi, dar pana la urma nu este o problema asta, am trecut in viata prin probleme mai grave. Plus ca totul o sa fie bine ca sa imi treaca mi-a prescris doctorul un tratament cu picaturi si un gel de ochi, dar mi-a dat si pastile pentru calmarea durerii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here