Simona Halep, numarul 1 mondial, a revenit in Romania dupa ce a luat decizia de a abandona meciul cu Ons Jabeur. A acuzat dureri de spate foarte puternice, care nu i-au permis sa isi duca la bun sfasit meciul.In urma rezultatelor de la RMN, aceasta a fost diagnosticata cu hernie de disc.

Iulia Albu este cunoscuta pentru faptul ca, foarte des, critica vestimentatia aleasa de persoanele publice din Romania. De multe ori, este foarte aspra si nu iarta nimic. Ceea ce se intampla foarte rar si surprinde pe toata lumea este momentul in care aceasta lauda o tinuta. Acest lucru s-a intamplat si in cazul Simonei Halep.

Criticul vestimentar a fost placut impresionata de outfit-ul ales de jucatoarea de tenis. Iulia Albu o admira foarte mult pe Simona Halep, iar acum i-a comentat tinuta aleasa: “Simona Halep nu poarta cercei Iulia Albu Les Merveilles, dar restul lucrurilor pe care le poarta… le poarta impecabil. Ma deranjeaza ceasul, dar, hei, nu pare a fi un eveniment de seara, asa incat voi trece cu vederea. 1,2,3,4, 1000, 2519 inimioare pe rochia Simonei. Nu ma credeti? Puteti sa le numarati si singuri.”

Numarul 1 mondial in clasamentul WTA s-a intors in Romania pentru a-si face toate investigatiile necesare in urma problemelor pe care le-a acuzat inca din al doilea tur al Wuhan Open. In urma controlului medical, aceasta a fost diagnosticata cu hernie de disc. Acest lucru o va tine departe de terenul de tenis pentru o perioada:

“Ma simt destul de OK. Bineinteles ca am fost ingrijorata, dar am facut acel RMN si acum stiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme de acest gen in trecut, dar acum e un pic mai mult. Voi face recuperare, tratament si fizioterapie, nimic altceva. Voi mai sta in pauza inca o saptamana, adica fara sa joc tenis. Iar dupa aceea o sa o iau usor-usor si sa vad cum stau.”

Simona Halep a precizat ca isi doreste foarte mult sa se poata prezenta la Turneul Campioanelor, desi nu si-a confirmat prezenta nici la turneul de la Moscova. Momentan, prioritatea ei este sanatatea si va sta sa se recupereze atat timp cat este nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here