Veste proasta pentru Loredana Chivu si iubitul acesteia. Conform surselor spynews.ro, aceasta a fost ridicata in calitate de suspect in cazul unei fraude cu carduri bancare.

Cu doar cateva ore inainte de a fi ridicati de de agentii DIICOT, aceasta a fost prezenta la o emisiune televizata, unde a vorbit despre viata luxoasa pe care o duce si cate interventii chirurgicale are.

Prezenta in platoul emisiunii “Rai Da Buni”, aceasta a vorbit fara a se ascunde despre numarul de interventii chirurgicale la care a fost supusa: “Am o rinopastie, pentru ca am fost obligata, nu putea sa respir. Am umblat si la forma nasului. Am la sani cateva operatii pentru ca am avut o problema. In rest, am injectari. Cinci operatii, patru la sani una la nas. (…) Nu, nu am cercei in sani.”

Cand a venit vorba despre iubitul ei, aceasta a fost destul de rezervata. Pana acum si-a expus fiecare relatie in public, iar acum nu vrea sa o mai faca. Confirma viata de lux pe care o duce, dar sustine ca si-o permite singura si ca nu are nevoie de un iubit generos. Incearca pe cat posibil sa isi tina iubitul departe de ochii curiosilor: “Asta nu stiu, acum sunt singura, nu ma vezi? Am venit singura. Nu pot sa spun. De fiecare daca cand am povestit s-a intamplat ceva. Vreau sa fiu fericita in privat. De casatorit, o sa ma casatoresc cand vrea Dumnezeu. Pana la 30 de ani vreau sa am copil. De mica mi-am dorit asta, inca de cand m-am dezvoltat ca femeie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here