Sorana, fosta componenta a trupei ASIA a facut parte din echipa Lemurilor si s-a luptat pentru marele premiu de 100.000 de euro, in Madagascar. Competitia este una foarte dura, iar la ultimul Duel la care a fost trimisa de echipa sa, aceasta a acuzat o accidentare.

Competitia este una foarte grea, iar adevaratele caractere ale participantilor ies la lumina. Componentii echipei Lemurilor nu cred in accidentarea Soranei si considera ca aceasta minte! Colegii sai au ajuns la aceasta concluzie, dupa ce a existat sa intre in teren la jocul de Salvare. Ionut Iftimoaie este cel care a luat atitudine in ceea ce o priveste si i-a spus direct acest lucru: “E o competitie dura, in care trebuie sa fii apt, daca tu nu ai vorbit de problema asta inainte, ci doar dupa ce ai aflat ce presupune proba, nu inteleg.”

Reactia ei nu a intarziat sa apara, sustinand ca are probleme medicale mai vechi: “N-am spus nimic inainte de joc pentru ca voiam sa discut si cu medicul. As putea sa risc si sa joc, dar sa risc o accidentare. Eu nu imi bat capul cu cine crede ca ma doare sau nu, eu stiu clar ce mi s-a intamplat, ce stiu si ce simt, cine nu ma crede, d-aia nu mai pot eu!”

Nu este prima persoana care o acuza ca este prefacuta. Si Daniela Crudu, inainte de a parasi competitia a spus acelasi lucru despre Sorana. Cel mai tare a deranjat-o pe Cruduta faptul ca o zi a avut o atitudine normala fata de ea, iar a doua zi deja devenise “aia”. Daniela este cunoscuta drept o persoana care spune lucrurilor pe nume, iar acest lucru s-a intamplat si in cazul Soranei, pe care o considera falsa si ca tot ce face este pentru a iesi in evidenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here