In urma cu cateva zile, Alexandra Becali si Mihnea Grigoriu tineau prima pagina a ziarelor cu idila lor. Dar faptul ca a fost facuta publica, nu a fost tocmai de bun augur pentru noul cuplu. Cu aceasta ocazie, a aparut si cea de-a doua persoana care se bucura de atentia fiului milionarului.

Intre doua nu te ploua, dar nici bine nu iti este! Vechea zicala se potriveste de minune in celebrul trio Alexandra Becali – Mihnea Grigoriu – Mihaela Enache.

In urma cu cateva zile, papparazzi ii fotografiasera pe Mihnea si fiica lui Gigi Becali la o intalnire nocturna, in masina, pe o straduta necirculata. Cei doi nu au facut rabat de la gesturi tandre si au petrecut destul de mult timp impreuna. Cand toata lumea se astepta la oficializarea relatiei, Mihnea a schimbat planurile.

Se pare ca Alexandra nu ii este de ajuns, iar acesta ii trimite flori fostei sotii a lui Gabi Enache, Mihaela. Mai mult de atat, aceasta a incarcat o fotografie pe retelele de socializare cu un imens buchet de trandafiri, in care l-a etichetat pe milionar, dar a adaugat si un mesaj: “Iubitul meu este mai bun ca al tau”. Textul pare a fi adresat Alexandrei, fosta sotie a fotbalistului citind in presa despre intalnirile dintre Mihnea si fiica lui Gigi Becali.

Mihaela Enache este fosta sotie a lui Gabi Enache, fostul fotbalist de la Steaua. Cei doi au fost casatoriti si au impreuna o fetita, insa datorita neintelegerilor, s-au separat. Divortul dintre cei doi a fost mediatizat la momentul respectiv, iar la adresa Madalinei Enache au venit acuzatii de infidelitate, dar, in realitate, cel care a inselat a fost chiar fotbalistul. Incurcate fiind caile dragostei, in luna decembrie a anului precedent s-a pronuntat divortul dintre Gabi si Madalina Enache. Fotbalistul nu a stat mult singur si s-a casatorit, o luna mai tarziu, cu amanta, cu care a facut inca un copil.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here