Au trecut aproape 4 luni de cand vestea ca Bianca Dragusanu si Victor Slav a zguduit lumea showbiz-ului. Relatia lor a fost presarata de impacari si despartiri, dar nu se astepta nimeni ca cei doi sa se desparta definitiv, mai ales ca de foarte putin au devenit si parintii unei fetite minunate.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor, iar la momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Indiferent de alegerile facute de Bianca si Victor, in toate declaratiile pe care le-au dat a fost un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata. Iar acest lucru se vede din pozele pe care le incarca pe retelele de socializare. Cei doi sunt mereu impreuna in momentele importante din viata fetitei lor!

Acum, prezentatortul TV pare din ce in ce mai hotarat sa isi refaca viata. Se pare ca acesta are un standard deja impus, pentru ca femeia cu care a fost surprins in ipostaze tandre seamana izbitor cu Bianca Dragusanu.

Blonda i-a dat tarcoale toata noaptea, iar in final acesta nu s-a mai controlat si a dat frau liber sentimentelor.

Cei doi s-au strans in brate toata noaptea, ba chiar Victor parea foarte interesat de ceea ce ii soptea blondina la ureche.

Semn ca acesta s-a simtit foarte bine este si faptul ca nu a petrecut timp cu prietenii sai, ci doar in compania domnisoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here