Hannelore a devenit celebra in urma participarii la cunoscuta emisiune “Insula Iubirii”. Concurentii merg pentru a-si testa iubirea, dar de multe ori ies la iveala detalii pe care le-ar dori uitate! Pentru ca nu iau acest lucru in calcul si vor sa afiseze o alta imagine la televizor, concurentii sunt “taxati” de public!

Valul de comentarii negative venite la adresa ei si acuzata frecvent ca este o persoana cu doua fete, a facut-o sa reactioneze! Daca orice alt concurent isi asuma faptele care s-au petrecut in timpul petrecut in Thailanda, aceasta nu reuseste nici la cateva luni de la incheierea filmarilor. Da impresia ca vrea sa iasa cu basma curata, ca de fiecare data, insa nu reuseste decat sa se afunde mai tare.

Acum, cei care nu sunt de acord cu ea si cu dualitatea ei sunt jigniti. A acordat un interviu pentru teotrandafir.com si a reactionat la valul de critici care ii este adus. Probabil, a uitat cand isi vorbea iubitul, dar si pe familia acestuia de rau si ii barfea: “Faptul ca am iesit din tiparul emisiunii, faptul ca nu au obtinut ceea ce si-au dorit, a fost tot in defavoarea mea. Din surse sigure stiu ca eu am fost motivul pentru care ne-au ales si acela de a-si demonstra lor ca orice femeie pica. Oarecum asa mi s-a spus, ca am fost o provocare pentru ei. Cat despre cine si ce comenteaza, majoritatea sunt femei, fie frustrate fie cu un aspect nu prea placut. Oameni care asculta vocea naratorului si care fac parte din patura sociala usor de manipulat.”

Sentimenetele ei fata de ispita Andi au fost evidente pentru toata lumea, insa acum vorbeste despre el ca si cum nu ar fi interesat-o. Constienta ca nu s-ar fi putut ridica la nivelul lui, iar el in viata reala nu ar fi avut o relatie de lunga durata, s-a reorientat catre Bogdan si s-a complacut intr-o relatie cu barbatul barfit de atatea ori in fata camerelor de filmat. “Este un barbat frumos, interesant, dar care nu mi-a trezit mai mult interes. Fie a fost pus sa imi faca toate poftele, sa ma asculte, sa fie alaturi de mine, fie a facut-o de la sine”, a concluzionat Hannelore despre ispita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here