Andreea Mantea devine una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania. A facut trecerea de la emisiunea “Wowbiz” la “Te vreau langa mine”, iar sefii i-au pregatit o noua emisiune. Pentru a prezenta “Puterea Dragostei” aceasta este nevoita sa se mute cel putin 6 luni de zile in Turcia.

Indragita prezentatoare a declarat ca aceasta este ultima saptamana a emisiunii “Te vreau langa mine”: “Dragii mei, aceasta este ultima saptamana in care puteti urmari emisiunea.” Icepand de luni, 19 noiembrie, pe Andreea Mantea o puteti vedea incepand cu ora 10:00 – 12:00, apoi de la 13:00 – 15:00, la carma noii sale emisiuni: “Puterea Dragostei”.

Viitori participanti deja au plecat la Istanbul: “6 fete si 6 baieti, s-au inscris pentru a-si gasi marea iubire! Pentru aceasta experienta, ei au plecat deja in Istanbul, Turcia, unde se vor desfasura filmarile.”

Decizia a fost luat de sefii sai, avand in vedere ca in Turcia deja exista o casa special amenajata pentru formatul noii emisiuni. Singurul lucru care lipsea era ca prezentatoarea sa se mute, pentru o perioada determinata, in aceeasi tara. Andreea Mantea si-a negociat foarte bine relocarea, astfel ca va pleca insotita de fiul sau si de bona, toate cheltuielile fiind asigurate de catre postul de televiziune Kanal D.

Andreea va sta in Istanbul in tot acest timp, un prilej foarte bun pentru a se familiariza cu o noua cultura. Producatorii se asteapta sa isi puna amprenta asupra acestui show, exact cum a facut si in cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”, unde a inceput sa isi impuna propriile reguli inca din primele emisiuni. Iar cand au fost conflicte, a fost obiectiva si transanta cu concurentii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here