Andreea Esca este simbolul postului de televiziune ProTv, ea primind nenumarate premii pentru cariera sa de-a lungul anilor! In ceea ce priveste viata sa de familie, aceasta este cunoscuta drept o familista convinsa, nefiind implicata in niciun scandal mediatic pana acum, cei doi avand impreuna o fata si un baiat.

Prezentatoarea stirilor de la postul de televiziune ProTv este impreuna cu Alexander Eram de 22 de ani, pe care ii vor aniversa in luna ianuarie a acestui an. Relatia dintre cei doi este la fel de frumoasa ca in prima zi si au reusit sa mentina flacara iubirii vie pana acum. Insa niciodata nu au vorbit despre cum s-au cunoscut si cum au inceput sa aiba o relatie. Au impreuna o fata, Alexia, si un baiat, Aris.

Singura data cand Andreea Esca a vorbit deschis despre cum a fost cucerita de Alexander a fost intr-un interviu acordat unei reviste din Romania. Atunci s-a afla ca, de fapt, nu ea a fost cea cucerita, ci cea care s-a chinuit sa ii intre in gratii lui Alexander Eram, el fiind intr-o relatie la momentul respectiv.

Prima data l-a vazut in sediul ProTv si i-a placut foarte mult, iar ce care le-a facut cunostinta a fost fosta sotie a lui Adrian Sarbu, Lavinia. De atunci au urmat nenumarate incercari de-ale Andreei de a se face remarcata, acesta refuzand-o constant. Cand deja se resemnase cu ideea ca nu va fi nimic intre ei, Alexander a venit la sediul ProTv cu un buchet de flori si cerandu-si scuze ca nu i-a onorat invitatia de a veni la jurnal.

Modalitatea prin care a anuntat-o ca nu va ajunge a fost una de care Andreea isi aduce aminte razand: “Am primit un fax haios, cu un desen cu un om care isi smulgea parul din cap si in care scria ca ii pare rau ca nu a putut sa ajunga. Era chiar foarte haios scris. Si a doua zi a venit dupa jurnal si m-a asteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant si, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am ramas impreuna“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here