Unui timisorean nu i-a venit sa creada ce a descoperit unul dintre copii sai in dulapul cumparat second-hand de pe internet! O noapte intreaga nu a dormit cand a vazut ce suma se ascundea intr-o cutie metalica. 

Timisoreanul, originar din satul Bichis, a cumparat de pe internet un dulap second-hand. A strabatut drumul pana la Arad pentru a-l achizitiona, apoi l-a adus acasa. Barbatul a marturisit ca a verificat cu atentie inainte de a cumpara dulapul, dar si cand a ajuns acasa si l-a descarcat din masina. Nimic nu parea suspect. La cateva zile de la achizitionare, unul dintre copii sai se juca in apropierea acestuia si a descoperit o cutie metalica.

Uitandu-se in interior, a ramas fara cuvinte: era plina cu bancnote de 500 de euro. Pe masura ce numarau banii, au ajuns la suma de 95.000 de euro. A fost momentul in care a inceput nelinistea pentru Samuel: “A fost un soc mare. Cand am vazut prima data situatia, nu stiam ce se intampla. Prima data am crezut ca nu e real. Dupa 10 minute ma intrebam daca e realitate ce se intampla. Nu a fost usor. Adevarul e ca nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru ca nu stiam ce e cu banii. Toata noaptea nu am dormit. Nicio clipa nu m-am gandit ca sunt banii mei. Aveam impresia ca toate masinile se opresc la mine la poarta. Bine ca am avut sotia si am mai povestit cu ea. A fost foarte greu. Aveam impresia ca m-a pus cineva la proba, ca vine o mafie la mine. Nu mai stiam cum sa o scot la capat.”

Nestiind cum sa rezolve problema, Samuel si-a luat o zi libera de la munca si a mers sa stea de vorba cu prorietarul dulapului pentru a vedea exact ce se intampla. Ajuns la locatia de unde l-a schizitionat, a aflat ca nu a stat nimeni cu chirie acolo, deci singurul proprietar este persoana de la care l-a cumparat. A constatat cu stupoare ca nici persoana care i l-a vandut nu stia despre acea suma de bani. Cei 95.000 de euro au fost stransi de tatal vanzatorului, fara a-l anunta.

Vanzatorul dulapului a fost foarte impresionat de gestul tanarului, pe care l-a recompensat cu 9.500 de euro: “L-am apreciat mult. Putea sa pastreze banii, dar a decis sa ii returneze. M-a miscat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here