Ilie Nastase nu mai are nevoie de nicio prezentare. Relatia tumultoasa cu Brigitte l-a adus de nenumarate ori in atentia presei. A tinut o buna perioada prima pagina a zirelor cu seria de despartiri si impacari cu fosta sa sotie, iar acum s-a definitivat divortul.

Pentru fostul mare tenismen si Brigitte Sfat nu mai este cale de impacare, ambii fiind prinsi in alte relatii. Bruneta s-a cununat in fata unui preot cu actualul sau iubit, iar Ilie Nastase are o relatie din ce in ce mai solida cu Ioana, femeie care i-a furat mintile.

Cei doi s-au cunoscut la un restaurant, iar refuzul initial al Ioanei l-a facut sa insiste: “El a trimis ospatarul la masa mea sa ma intrebe ce servesc de baut. L-am refuzat, pentru ca eu nu beau alcool. L-a mai trimis o data. Eu i-am spus ca nu stiu ce sa comand, sa comande el ce vrea. Am ridicat paharul, i-am multumit frumos si am intors privirea.” La scurt timp, Ilie s-a alaturat mesei Ioanei si au inceput sa vorbeasca.

Initial, aceasta a fost retinuta, stiind ca este un barbat insurat, insa fostul tenismen i-a explicat situatia in care se afla si au decis sa isi dea o sansa. De atunci petrec tot mai mult timp impreuna, iar relatia pare din ce in ce mai buna intre cei doi. Ilie Nastase i-a facut nenumarate declaratii Ioanei si i-a spus ca pentru el este ultima sa dragoste. Pentru ca bruneta nu credea ce ii spun, tenismenul a recurs la un gest neasteptat: si-a tatuat numele ei pe mana.

Ilie Nastase si-a justificat alegerea intr-o emisiune TV, la care a mers insotit de Ioana: “Mi-am facut un tatuaj… E foarte fin. Am intrat intr-un salon cand am fost la un prieten, la Monaco. Si ea mi-a promis ca isi face unul. Asa simt, ca ea este ultima mea iubire, pentru ca nu mai este timp de alte 2-3. Ea este ultima. Cand a venit pentru prima data la Bucuresti, i-am spus asta. Imi da liniste, de care nu am avut parte in trecut.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here