Andreea si Cabral Ibacka s-au cunoscut in urma cu zece ani, pe platourile de filmare ale unei telenovele romanesti. Tot de atunci sunt impreuna si par mai indragostiti ca niciodata. 

La vremea respectiva, surse din apropierea celor doi de pe platourile de filmare au dezvaluit ca cel care s-a indragotit mai tare a fost Cabral, care nu mai avea ochi pentru altcineva. Intre timp, cei doi s-au mutat impreuna si s-au casatorit. Iar acum viata lor este completa – au impreuna o fetita perfect sanatoasa. Cabral este familiarizat cu rolul de tatic, el avand o fata din relatia anterioara cu Luana.

Vestea ca este insarcinata a fost una dintre cele mai mari bucurii pentru Andreea, care isi dorea foarte mult acest lucru. Initial, blonda a anuntat ca deja a trecut de termenul de 9 luni, iar cea mica nu da niciun semn ca ar vrea sa o cunoasca mai repede. Vestea ca au ajuns ieri la maternitate a dat-o chiar prezentatorul TV, printr-o postare pe retelele de socializare.

Dupa ce si-a vazut fetita, Cabral si-a facut timp sa le multumeasca prietenilor sai virtuali si sa dea cateva detalii despre cea mica: “Salut. Sunt Cabi. Tatal lui Inoke si al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). In primul rand… va spun ca m-ati facut praf cu mesajele de ieri. V-ati oprit si ne-ati urat frumos, de m-a luat si mai tare de cap. Si pentru asta va multumim!!!

In al doilea rand, pare ca multi au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mica. E mai bine asa, mai ales pentru ele. Si va multumim ca intelegeti treaba asta. Pitica e bine. Grasuta, scandalagioaica si atenta deja la tot ce e in jur. Andreea Ibacka e bine si ea. Ma rog, fericita lesinata… Am pus prima poza pe care o am cu ea. Ea ma tine de dest, eu lesin… d-astea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here