Andreea Balan, cumpatata cu finante proprii si avand foarte putin timp liber la dispozitie, a simtit nevoia sa caute cateva alternative la saloanele de infrumusetare. De ceva timp, o parte din ritualurile de îngrijire personală și infrumusetare și le face singur acasa.

Pentru ca Andreea timpul pare sa se comprimat de cand a devenit mamica Ellei, iar cand a ramas gravida pentru o noua oara, cantareata intelege ca va avea din ce in ce mai putin timp la dispozitie pentru propria peroana, cand junioara cu numarul doi va veni pe lume.

Primele pe care le îngrijește pe lista lucrurilor de facut sunt, în general, cele care țin de îngrijirea personală, însă Andreea, persoana publică, nu a putut să facă acest lucru. Pentru ea nu apare neingrijita nu este o optiune.

Vedeta a gasit solutia sa arata si bine si sa castige si timp. Ea a renunțat la saloanele de înfrumusețare și se confruntă cu majoritatea ritualurilor acasă, deoarece o experiență suficientă de experiență de-a lungul vieții pentru a putea să se descurce și singură. De exemplu, este experta în maniuri. Stie sa se coafeze, iar parul si-l vopseste singura de ceva vreme si este multumita de fiecare data de rezultat.

Nici machiajul nu mai sunt secrete pentru ea. Se fac maciaza de zi, de seara ori pentru spectacol, pentru ca au nevoie de distractie si fardurile. De altfel, trusa cu farduri este una dintre lucrurile care au aterizat primele in bagajul pentru maternitate! Andreea urmează să nască zilele acestea două fetiță și vrea ca apropiații care vor vizita la spital sa o vada cat de aranjata.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here