Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de stiri din Romania! Pentru ProTv, aceasta este o imagine emblematica. In varsta de 46 de ani, este cunoscuta in fiecare colt al tarii noastre.

Aceasta este si realizatoarea emisiunii “La Radio”, de la Europa FM, dar acorda si o mare atentie blogului sau. A urmat studiile Scolii Superioare de Jurnalism si si-a vazut visul implinit. Este angata postului ProTv inca din anul 1995 si este cea mai longeviva prezentatoare de stiri din Romania, cu peste 20 de ani de cariera.

Este o femeie implinita, este casatorita cu Alexandre Eram si au impreuna un baiat si o fata. Este foarte apreciata pentru ca nu a fost implicata in scandaluri mediatice, mai ales ca este o persoana publica si este urmarita la orice pas.

Prezentatoarea Tv este o fire familista. Face tot ceea ce ii sta in putere sa iti tina familia unita. De curand, tatal ei a implinit 80 de ani, iar Andreea nu a ratat ocazia de a-i transmite urarile sale intr-o maniera originala. Aceasta a incarcat o poza pe retelele de socializare, unde apare alaturi de tatal sau, insotita de urmatorul mesaj: “80 e noul 80. Si cu toate acestea, tata inoata mai multe bazine decat mine, pe zi! La mulţi ani, Tata! Ţi-am dedicat o compunere, ca n-am gasit o dedicatie muzicala pe masura.”

Aceasta si-a amintit despre copilaria sa, despre faptul ca dragostea pentru satele romanesti si fata de tara a deprins-o de la tatal sau. A fost cel care mereu a impins-o de la spate atunci cand se oprea din munca, iar acum aprecieaza enorm acest lucru. Fiind mama, aplica si ea tot ceea ce a invatat cu copii sai.

Andreea si-a incheiat compunerea catre tatal sau cu ocazia zilei sale de nastere: “Tata a spus mereu ca el nu este tatal Andreei Esca, ci ea este fiica lui. Tata ma suna intotdeauna sa-mi atraga atentia daca am gresit ceva, aproape niciodata ca sa ma laude, pentru ca, zice el, de felicitat, te felicita destui. Eu nu cred ca din aceasta cauza. Ci pentru ca pur si simplu asa e el. Este foarte atent la greseli. Tata este Scorpion. Ma anunta imediat cand am prea multe kilograme sau daca e cazul sa ma mai tund. (…) Tata este Mosu’ acum, cum era si bunicul meu Mosu’ pentru mine, ca asa-s toti bunicii in Ardeal. Iar Mosu’ e inteleptul casei pentru copiii mei. La multi ani, Mosule! Te iubesc!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here