Faptul ca o piesa romaneasca este inclusa pe lista nominalizarilor pentru celebrul premiul “Grammy” nu ne face decat sa fim mandri! Este greu sa reusesti in afara tarii, dar cand piesele sunt de calitate, succesul este garantat! 

Cantaretii autohtoni reusesc cu pasi mici, dar siguri, sa cucereasca piata muzicala din afara Romaniei!

O mare bucurie a fost momentul in care am aflat ca o piesa romaneasca este inclusa pe lista nominalizarilor la premiile Grammy! Este vorba despre melodia “Angel”, interpretata de trupa TWO si celebra Kaya Jones, fosta componenta a trupei “The Pussycat Dolls”. Aceasta face parte din coloana sonora a serialului “The Paying Mr McGetty”, aflata pe lista de propuneri pentru castigarea unui celebru premiu Grammy.

Trupa TWO este formata din Mihai Gruia si Sorin Brotnei, fosti componenti ai trupei de succes “Akcent”. Cand cei 4 componenti au luat decizia de a merge pe drumuri separate, Mihai si Sorin au inceput un nou proiect, de real succes. Trupa TWO se bucura de nenumarate concerte in Europa si Asia.

Piesa “Angel” este compusa de Mihai si Sorin (TWO), cu ajutorul lui Dorian Oswin, iar videoclipul poarta semnatura regizorului Anthony Icuagu. Alaturi de aceasta piesa, se numara si Tony Williams feat. Kanye West – Another You, Etcetera – Get up, Nena – So Beautiful.

Cea mai noua veste despre trupa TWO este faptul ca au lansat o piesa, impreuna cu Sandra N. Frumoasa blonda, pe numele sau real Alexandra Naftanaila, nu le este straina baietilor de la TWO. Cand faceau parte din trupa Akcent, acestia au colaborat la piesele de succes “Boracay”, “I’m sorry” si “Amor Gitana”. Acestea au zeci de milioane de vizualizari pe Youtube.

Trupa TWO si Sandra N au lansat astazi piesa “Jolie”! O puteti asculta mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here