De cand s-a despartit de Victor Slav, Bianca Dragusanu pare ca nu isi mai gaseste linistea. S-au vehiculat multe despre ea in presa si presupusii sai iubiti, insa singura relatie pe care a recunoscut-o pana acum a fost cea cu Tristan Tate. A fost fotografiata de mai multe ori in compania altor barbati, insa aceasta nu recunoaste ca ar avea o relatie cu un alt barbat. 

Bianca Dragusanu nu a recunoscut din prima relatia pe care a inceput-o cu Alex Bodi, insa pozele pe care le incarcau constant pe retelele de socializare i-au dat de gol. In ultimul timp, aceasta si-a petrecut tot mai mult timp in compania unui barbatului. Faptul ca relatia lor este una serioasa este lesne de inteles, mai ales ca cei doi au petrecut o vacanta impreuna cu cele doua fete alea lui Alex din casnicia anterioara.

Barbatul a reusit sa ii castige atentia blondei si petrec majoritatea timpului impreuna. Fosta prezentatoare TV nu s-a ascuns deloc, iar pe contul sau de Instagram au aparut mai multe filmulete in care era prezent si Alex Bodi. Mai mult, barbatul s-a fotografiat in complexul in care locuieste Bianca Dragusanu, dar si impreuna in aceeasi masina. Din fotografiile incarcate pe retelele de socializare se vede ca Bianca are o relatie extraordinar de buna cu familia lui Alex.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Momentan, blonda este plecata in Asia pentru filmarile unui show de televiziune, alaturi de sora sa. Alex Bodi a ramas acasa, asteptand-o. Barbatul a incarcat o fotografie pe contul sau personal, in care tinea in brate copilul unor prieteni foarte apropiati. Ceea ce i-a dus pe multi cu gandul la faptul ca relatia celor doi este deja la un alt stadiu a fost comentariu mamei bebelusului: “Multumim, nasicule!!! O asteptam si pe nasica acasica @biancadragusanu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here