Andreea Ibacka a devenit mamica pentru prima data si este extrem de fericita! Cabral este deja la al doilea copil si stie sa isi stapaneasca emotiile. Inca nu s-au hotarat asupra numelui. cel mai probabil va fi cel propus de prima fiica a prezentatorului.

Asteptarea a fost de lunga durata pentru cei doi parinti, mai ales ca proaspata mamica a depasit cu peste 2 saptamani termenul de 40 de saptamani la care ar fi trebuit sa nasca, conform spuselor medicului sau. Pentru Andreea este o zi foarte importanta: a devenit pentru prima data mamica si i-a dat cel de-al doilea copil sotului sau.

Inainte de a intra in sala de nasteri, cei doi si-au facut o fotografie, in care ii putem vedea cat de fericiti sunt si nerabdatori sa isi intalneasca fetita. Selfie-ul era insotit si de un mesaj scurt, dar la obiect, din partea lui Cabral: “Gata, e timpul!”

La cateva secunde, fotografia avea sute de apriecieri si comentarii, iar prietenii virtuali s-au intrecut in comentarii: “Cel mai tare cadou, vine Mosul mai devreme”, “Nastere usora! Sanatate si multa fericire”, “Heeei, un pui de Ibacka sta sa vina”.

Cabral are deja experienta unui copil, avand o fetita din casnicia anterioara cu Luana. Aceasta a oferit un interviu inainte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, cand a marturisit ca inca nu s-au hotarat in privinta numelui bebelusului: “Este bine. Ne-am tot gandit atatea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate. Ne-a propus Inoke, prima mea fiica, varianta asta de nume si cred ca suntem aproape sa o adoptam. Nu pot sa spun care este numele. Nu este secret, dar inca nu ne-am hotarat si iar scot ceva pe gura, iar o ia toata lumea razna.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here