Pe data de 1 octombrie, Betty Stoian si Catalin Visanescu au devenit parinti. Cantareata si sotul ei sunt extrem de emotionati de cate ori sunt preajma celui mic! Catalin si-a anulat toate planurile si petrece tot timpul alaturi de cei doi, fiind foarte atent sa nu le lipseasca nimic.

Venirea pe lume a micutului Matthias Stefan este cea mai mare fericire din viata cuplului.  Cantareata a nascut pe data de 1 octombrie, in jurul orei 15:30, un baietel perfect sanatos. A primit nota 10 din partea medicilor si a cantarit 3,1 kilograme. A fost o zi cu dubla semnificatie pentru cantareata, pentru ca si tatal ei este nascut in aceeasi zi!

Dupa ce au fost externati, Catalin a vrut sa isi primeasca familia acasa asa cum se cuvine: cu patutul montat si ornat foarte frumos, cu baloane cu heliu, dar si flori pentru proaspata mamica. Isi doreste tot ce este mai bun pentru cele mai importante persoane din viata sa.

Betty este o mamica foarte activa, nu a petrecut mult timp in spital, ci a preferat sa isi reia rapid activitatile. La nici trei saptamani de la nastere, bruneta arata deja extraordinar. Faptul ca este tanara o ajuta foarte mult. De curand, a postat un selfie in care apara alaturi de fiul sau, iar fanii au observat ca si-a revenit foarte bine. Multi i-au transmis complimente si urari de bine celui mic.

Mama lui Catalin este alaturi de Betty, a insotit-o inca de cand a ajuns la spital, iar acum este mereu in preajma lor pentru a se asigura ca nu le lipseste nimic. Sotia lui Florin Salam, Roxana Dobre, a declarat ca Betty va fi o mama extraordinara si are foarte mare incredere in ea. In trecut, ea a ajutat-o pe Roxana Dobre dupa ce a nascut si s-a descurcat de minune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here