Nunta dintre Bianca Rus si Antonio i-a bucurat foarte mult pe fanii cantaretei! In sfarsit, isi gasise linistea in bratele barbatului iubit si pareau extrem de fericiti! Nimeni nu se astepta la aceasta veste, mai ales ca abia au fost plecati in vacanta!

Fotografiile incarcate de cei doi pe retelele de socializare din vacanta petrecuta in Dubai nu dadeau de inteles ca intre cei doi ar fi probleme. Primele informatii au aparut inca de ieri in presa, insa cei doi nu au dat pana acum o declaratie oficiala.

Inca de cand s-au intors din luna de miere acestia aveau foarte multe discutii, iar de aici pana la despartire nu a fost decat un pas. Conform surselor din apropierea cantaretei, se pare ca intre doi a existat un scandal monstru. In acel moment, Antonio a hotarat sa isi ia hainele si sa plece din casa in care locuiau impreuna.

Surse din apropierea Biancai Rus au declarat ca: “Bianca si Antonio s-au certat groaznic. Din cate am inteles, Antonio si-a facut bagajele si ar fi plecat din casa in care locuiau cu tot aurul cantaretei si cu o suma importanta de bani.” 

Aceasta declaratie l-a facut pe Antonio sa reactioneze, considerand ca s-a ajuns prea departe si a dorit sa faca lumina cu privire la despartirea lor: “Am fost socat. Peste 50% eu cred ca ea a pornit zvonurile din moment ce s-a simtit nasol cand am plecat de acasa nemaifacand fata. Mama ei vrea sa ma domine, ele vor sa faca ce vrea din mine. Ea s-a schimbat dupa cununie, atunci au pornit toate discutiile. La starea civila mama ei a spus cumva ca mama mea ar fi impins-o.

Sunt tensiuni, mama nu a facut gestul asta. Mama ei s-a simtit amenintata ca mama se intelegea bine cu Bianca. Vor sa ma domine. Nu mi-a convenit deloc. Mama ei a crezut ca poate o sa o iubeasca Bianca mai mult pe ea, a apelat la chestii de genul acesta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here