Cantareata Feli isi dorea de foarte mult timp un copil, iar acum i s-a indeplinit visul! Aceasta a nascut o fetita perfect sanatoasa, care a primit nota zece din partea medicilor! Ea si iubitul ei sunt in culmea fericirii!

Din pricina unor probleme de sanatate, cantareata a ales sa nasca prin cezariana la Spitalul Universitar din Bucuresti. La scurt timp, Feli si-a dorit sa o arate tuturor pe micuta Nora Luna. In timpul in care a fost insarcinata, i-a compus o melodie extrem de emotionanta, iar acum va putea sa i-o cante in fiecare seara, inainte de culcare.

In fotografia incarcata pe retelele de socializare, cele doua sunt pe patul de spital, iar cantareata isi tine fetita intinsa pe pieptul ei. Nora Luna este imbracata cu un body alb si rosu. Feli a scris si un mesaj:

“Suntem bine impreuna!
Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)
#eusuntfeli #noralunamea #bineimpreuna #bineaivenit #soarelesiluna #teiubescdintotdeauna”

 

Cantareata a marturisit ca va avea nevoie de ajutor, iar cea care ii va fi alaturi va fi chiar mama ei: “Ma va ajuta mama, mama mea a doua, careia i se mai spune si soacra. As vrea tare mult sa ne dam noi, noua, timp…sa ne obisnuim.Pentru inceput, vom avea nevoie de ajutor. As vrea sa semene cu tatal ei, cand era mic, pentru ca avea parul cret si negru. Am asa imaginea cu ea in marsupiu si cu mine, in studio. Ne-am decis la un carucior negru, pe care sa putem sa-l accesorizam cu tot felul de jucarele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here