Andra este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania. Este o artista foarte frumoasa si foarte indragita in industria muzicala din tara noastra. Andra este casatorita cu un cunoscut prezentator TV, Catalin Maruta, are doi copii minunati, iar in ultima perioada circula tot mai multe zvonuri despre o presupusa sarcina a cantaretei.

Cuplul format din Andra si Catalin Maruta este unul dintre cele mai frumoase si puternice din showbiz-ul romanesc, pana in prezent, ei nu au fost implicati in niciun scandal. Au foarte multi prieteni in aceasta bransa, multora le-au fost nasi. In ultima perioada, datorita pozelor pe care le incarca pe retelele de socializare, dar si a faptului ca s-a ingrasat, circula zvonul ca este insarcinata pentru a treia oara.

De curand, Andra a fost invitata sa ia parte la filmarile pentru editia speciala a emisiunii “Vorbeste Lumea” pentru data de 1 Decembrie. Pe platoul de filmare a fost si Adela Popescu, care este insarcinata in ultimul semestru de sarcina, asa ca a beneficiat de tratament special in timpul pauzelor de filmare: producatorii i-au oferit un scaun pentru a nu se forta sa stea foarte mult timp in picioare.

Andra, din dorinta de a primi si ea acelasi tratament, a facut o gluma si a spus ca este si ea gravida. Toata lumea astepta confirmarea din partea artistei, insa singurul care a luat atitudine a fost Catalin Maruta, care a dezmintit acest zvon si a spus ca este doar o gluma venita din partea Andrei.

Andra o cariera impresionanta si ia parte la 3 emisiuni de un real succes la postul de televiziune ProTv. Melodiile ei ajung imediat hit-uri, are contracte de imagine cu multe brand-uri, filmeaza foarte multe reclame, deci se poate considera o femeie implinita din toate punctele de vedere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here