Carmen de la Salciua este una dintre cantaretele din Romania care se bucura de o foarte mare notorietate in momentul de fata. In urma divortului, viata acesteia a fost mult mai expusa decat si-ar fi dorit. Avand mii de fani, aceasta a fost sustinuta de acestia in cele mai grele momente, iar acum este din nou cu zambetul pe buze.

A traversat o perioada dificila. A fost in atentia presei atunci cand a anuntat ca va divorta de sotul ei. Carmen de la Salciua si Culita Sterp au format unul dintre cele mai iubite si apreciate cupluri de muzica populara si de petrecere. Vestea a venit pe neasteptate pentru toata lumea, mai ales ca cei doi se casatorisera cu foarte putin timp in urma, in luna septembrie 2017.

Cei doi sunt nevoiti sa se prezinte impreuna la evenimentele pe care deja le contractasera dinainte de a divorta, insa se evita pe toata durata sederii lor acolo. Pe scena dau dovada de profesionalism si nimeni nu ar crede ca ei s-au despartit. Acum, Carmen de la Salciua a luat hotararea de a-l inlocui pe Culita Sterp cu un alt interpret si au lansat impreuna o melodie: “Dragii mei, o melodie dragoste alaturi de Mihai Sicoe, o voce deosebita, dedicata tuturor indragostitilor! Sper sa va placa! Eu compun melodii pentru suflete si mi-ar placea sa nu asociati aceste lucruri pe care le pregatesc pentru voi cu o parte din trecutul meu! Mi-ar placea sa va bucurati de aceasta melodie, fiecare are loc sub soare, sanatate sa fie sa le putem face si duce pe toate! Va multumesc! Sper sa va placa.”

Cantareata a declarat ca la trei luni de la frumoasa lor nunta au inceput sa apara problemele in relatia lor. Carmen nu a dorit sa se ascuda nicio secunda si a vorbit foarte sincer despre motivele divortului dintre ei. Se pare ca aceasta si-a dorit foarte mult aceasta relatie si a iertat mai mult decat a trebuit. Nu o spune cu parere de rau, insa incearca sa indemne sa ia o decizie in acest sens toate persoanele care nu au noroc in dragoste si se afla intr-o relatie care nu le face bine.

Carmen de la Salciua le incurajeaza pe toate femeile care nu se mai simt confortabil intr-o relatie sa aiba incredere in ele: “Eu am pus piciorul in prag in vederea unei discutii, dar divortul l-am hotarat de comun acord, pentru ca e vorba de sufletele noastre si nu putem sa ne mintim. Vreau sa le transmit tuturor femeilor care trec printr-o perioada de divort ca exista viata si dupa asta, exista fericire, indrazniti sa visati.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here