Fostul sot al indragitei cantarete Ileana Ciculete si baietii acesteia dintr-o casnicie anterioara duc de mai bine de un an jumatate un razboi pe toate caile. Cei din urma l-au castigat pe cel mai important, cel din instanta de judecata.
La un an si opt luni de la depunerea actelor si actiunea in instanta inceputa de fii Ilenei Ciculete, acestora li s-a facut dreptate. Judecatorii le-au dat verdict favorabil cu privire la dosarul aflat pe rol la Judecatoria Sectorului 1, cu privire la succesiunea averii regretatei cantarete. Cornel Gales este obligat sa le achite celor doi o cota din vila pe care a vandut-o, in care a locuit o buna vreme alaturi de Ileana Ciuculete, achizitionata din banii ei, dar si o parte din drepturile de autor ale cantecelor sale.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti sunt cei care au hotarat cum se imparte averea cantaretei. In primul rand, baietii din casnicia anterioara a Ilenei Ciuculete au vrut sa stie care este averea pe care a lasat-o mama lor si si-au cerut partea lor in instanta, motivand ca nu au reusit sa se inteleaga sub nicio forma cu Cornel Gales. Ei au aflat ca au fost mintiti. Fostut sot al mamei lor a vandut vila cu o suma dubla fata de cat le-a spus lor, mai exact cu suma de 182.000 de euro si nu 91.000 de euro.

Acuzatiile au curs din ambele parti, insa judecatorii au dat un verdict favorabil fiilor cantaretei. Astfel, Cornel Gales este obligat sa le dea fiecaruia suma de 34.000 de euro, reprezentand cota parte din respectiva vila, dar si cate 6.000 de lei, reprezentand cota parte din drepturile de autor pe care Cornel le incaseaza.

Cornel Gales a primit jumatate din vila, conform statului de sot al cantaretei, dar si cota parte din drepturile de autor pentru piesele indragitei artiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here