O despartire neasteptata in showbiz a fost cea dintre Carmen de la Salciu si Culita Sterp. Din exterior, relatia lor parea perfecta pentru ca mereu au avut grija de acest lucru. In urma cu cateva zile, cantaretul a lasat impresia ca nu din cauza lui s-au despartit, ci din cauza faptului ca fosta sa sotie are o alta relatie.

Indragitii cantareti de muzica populara si de petrecere au format un cuplu atat pe scena, cat si inafara acesteia. Insa, lucrurile nu au mers asa cum se asteptau, iar la putin timp au hotarat sa divorteze. In urma cu cateva zile, Culita Sterp a acuzat-o pe Carmen de infidelitate si de faptul ca a aparut la televizor si a spus doar varianta care o avantaja.

La auzul acestor declaratii, Carmen de la Salciua a reactionat imediat. Impulsiva din fire, aceasta a declarat:

“Intr-o zi, fara ca eu sa improsc pe cineva prin emisiuni… adevarul va iesi la lumina! Da! Am vrut sa divortez! Iar daca cineva in conditiile in care e inselat si in conditiile in care se simte doar o masina de produs …accepta situatia … eu il felicit personal! La emisiunile la care am fost invitata am vorbit si am confirmat doar ce deja se stia … lumea insa a sters cu buretele!

Nu am de gand sa imi cer iertare nimanui oameni buni! Situatia prin care trec e si asa grea..nu imi pot sacrifica viata si cariera sa accept sa colaborez cu un om care mi-a adus atatea lacrimi!

Voi din pacate nu ati stiut asta niciodata! Pentru ca nu am aratat! Am vrut sa fac totul in liniste, am vrut sa am imaginea curata … fiecare problema din timpul casniciei era acoperita de cate o poza cu un status frumos … dar din pacate au cazut mastile!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here