Gabriela Cristea si Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au impreuna o fetita, Victoria, care le umple viata de fericire. De curand, au anuntat ca asteapta si cel de-al doilea copil, iar prezentatoarea TV nu isi mai incape in piele de fericire.

Gabriela Cristea si-a dorit foarte mult sa fie mama, iar pana a reusit sa ramana insarcinata pentru prima data, aceasta a urmat nenumarate tratamente. Se pare ca fericirea lor va fi completa cu venirea pe lume al celui de-al doilea bebelus al cuplului, pe care nu il programasera. Vestea i-a luat prin surprindere pe ambii parinti.

Tavi Clonda si sotia sa deja s-au apucat sa renoveze camera viitorului copil, insa nici nu rateaza momente importante din viata micutei Victoria. Recent, cei doi parinti au organizat o sedinta foto pentru Victoria cu tematica sarbatorilor de iarna. Micuta este adorabila.

Gabriela Cristea a declarat cum i-a venit aceasta idee: “Mi-am dorit sa fac si eu toate pozele alea de gravida, de inceput, cand ea era foarte mica, dar nu avut cum. In ziua in care am nascut, imi programasem sa fac sedinta foto, gravida fiind. Evident, nu am apucat sa fac sedinta foto gravida pentru ca eram la spital, nasteam. Nu am poze frumoase de gravida, pentru ca nu stiu de ce am asteptat pana in ultima zi. Credeam ca trebuie sa am burta imensa.

In primele doua luni dupa ce s-a nascut, eu m-am simtit rau, fizic vorbind si nu am fost in stare s-o duc pe Victoria sa faca pozele de inceput, cand sunt bebelusii foarte mici si stau in orice pozitie ii pui. Am zis ca acesta este momentul, sa faca prima sedinta foto de Craciun.” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here