Au plecat 20 de concurenti in Republica Dominicana, iar acum incep sa fie din ce in ce mai putini. Faimosii si Razboinicii se intrec pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Dupa noile reguli, acestia trebuie sa se lupte pana in ultima clipa pentru ca unul singur sa fie declarat invingatorul.

Eliminari au fost din ambele tabere, iar acest lucru se va intampla pana in ultimele editii, cand cei mai puternici si rezistenti concurenti se vor lupta pentru marele premiu. Atletul Cristi Boboc a parasit competitia din cauza unor probleme de santatea. Accidentarea suferita l-a facut sa renunte la competitie. Avea sanse mari sa fie declarat castigator. Cel putin, asa il vedeau colegii sai, avand mare avantaj al unui sportiv de performanta.

Medicii i-au explicat ca leziunea pe care a suferit-o necesita foarte mult timp pentru a se recupera, iar el a decis ca se va intoarce in Romania. Este nevoit sa paraseasca echipa Faimosilor, desi a avut rezultate exceptionale in ultima perioada.

Altletul a marturisit ca impactul pe care l-a suferit la contactul cu apa a fost unul destul de puternic: “Cred ca am avut un impact destul de puternic atunci cand am iesit din piscina. Cand am ajuns pe banca simteam o durere a gatului. Cand am intrat in apa am stat foarte incordat, mi-a fost frica, recunosc, sa sari de la etajul 4 nu e usor.”

Dificultatea traseelor, dar si timpul indelungat pe care il necesita recuperarea sa l-au facut sa ia decizia de a se intoarce in Romania: “Am o leziune interna in gat, la esofag, aici. Am avut-o mai demult, iar acum, probabil ca la impactul cu apa… Mi-am adus aminte cat am stat in spital. Am fost la spital, in Santo Domingo, iar medicii mi-au spus ca am o leziune interna a traheii si ca se recupereaza destul de greu. Acum nu mai pot juca la Exatlon pentru ca traseele sunt cum sunt.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here