Oana Roman a fost indelung criticata pentru faptul ca nu slabeste. Mai mult decat aspectul fizic, multi au incurajat-o sa faca acest lucru pentru sanatatea ei. Insa, aceasta nu tine cont de aceste sfaturi si declara in nenumarate randuri ca se simte extraordinar de bine in pielea ei si asta este tot ce conteaza.

Recent, Oana Roman a atins un subiect sensibil pe retelele de socializare. Stia ca acest lucru va da nastere multor discutii, dar nu a impiedicat-o sa incerce aceasta fotografie. Fiica fostului premier, Petre Roman, si-a asumat toate comentariile negative pe care le va atrage cu aceasta postare. Valva a fost creata de fotografia unei femei, cu forme rubensiene, pe podiumul de prezentare al unei celebre case de moda.

Fotografia a impartit internautii in doua bere. S-a saturat sa fie criticata pentru faptul ca nu slabeste, iar de cate ori a incercat sa se scuze, mai rau a facut, pentru ca fanii sai au taxat-o constant. Vrand sa arate ca se incadreaza si in standardele unui manechin, aceasta a incarcat o fotografie, insotita de textul: “Doamna este manechin pentru Dolce Gabbana! Ultima colectie! Sa nu mai aud pe nimeni ca ma face grasa! As putea fi lejer top model! Basca faptul ca am bratele si picioarele mult mai subtiri! Am zis.”

Oana Roman s-a enervat foarte tare din cauza criticilor primite, asa ca a reactionat: “La o poza cu ceva despre munca mea sau despre vreo carte nu se inghesuie nimeni la comentarii. Va place mult insa sa discutati despre nimic. La mine, pe contul meu e dictatura! Intreci limita, dispari. E simplu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here