Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au cunoscut la show-ul “Burlacita”, iar cei doi au ramas impreuna la sfarsitul emisiunii. Din pace, nu s-au inteles si s-au despartit la cateva luni dupa ce bruneta a ramas insarcinata. Au urmat acuze de ambele parti, o perioada nu si-au vorbit si luptatorul nu si-a vazut copilul, dar au revenit la sentimente mai bune.

S-au hotarat ca trebuie sa fie prieteni de dragul fiului lor si sa faca tot ce le sta in putina pentru binele celui mic. Iar de atunci, cei doi isi petrec cat mai mult timp impreuna cu David. Ambii sunt implicati in mai multe proiecte, dar au mereu timp pentru cel mic.

In cel mai recent videoclip pe care l-a incarcat Cristi Mitrea pe retelele de socializare este prezentata o discutie serioasa intre cei doi, cu drescrierea: “Prima discutie serioasa ca intre oameni mari… pana la un moment dat ❤?? #genul programului drama #music credits mitrutz #david”. Raspunsurile lui David l-au lasat de multe ori fara cuvinte. Este foarte simpatic!

Discutia dintre Cristi Mitrea si David:

Spune-mi, de ce esti nefericit? Ai spus ca esti nefericit. Cu ce sa te ajut? Care este nefericirea ta? Sa te fac fericit… Pai de ce nu esti fericit, iubitul meu?”, l-a întrebat Cristi pe fiul său.

„Nu stiu”, a raspuns David.

„Nu stii? Nu iti dai seama? Ce iti lipseste? Omul e nefericit cand ii lipseste ceva”, i-a spus Mitrea.

„Imi lipseste o fericire”, i-a explicat micutul.

„Iti lipseste o fericire? Dar fericirea asta crezi ca are un nume? Pai si cum o cheama pe fericirea asta?”, incearca sportivul sa-l determine pe fiul sau sa vorbeasca.

„Da. Iubire”, a marturisit David.

„Cum, cum? Iubire? Dumnezeule… Si mai departe? Catre cine se indreapta aceasta iubire? Spune-mi cine e domnisoara in cauza si o sa ne descurcam, o sa vina fericirea si pe drumul tau. Vrei sa vin la gradinita sa vorbesc cu ea? Trebuie? hai la tata in brate sa vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignora? te place? V-ati pupat?”, l-a descusut luptatorul pe fiul sau.

„Ihi”, a raspuns David tot trist.

„V-ati pupat? Si atunci de ce ai mutra asta? de ce nu esti fericit daca te-ai pupat? inseamna ca si ea te-a pupat, inseamna ca e reciproc, inseamna ca impartaseste aceleasi sentimente, inseamna ca exista ceea ce tu spui ca lipseste: iubire. Si atunci de ce simti tu ca nu exista?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here