Carmen de la Salciua trece printr-o perioada dificila din viata sa. Decizia de a divorta nu se astepta sa o aduca atat de mult in atentia publicului si nici sa fie atat de dezbatut acest subiect. Ea inceraca sa treaca peste acest episod din viata ei, insa fostul sau sot face declaratii care o afecteaza direct si nu lasa sa se stinga acest scandal.

Interpreta de muzica populara si de petrecere a luat decizia de a se desparti de fostul sau sot pentru ca cei doi nu se mai intelegeau, existau foarte multe certuri si discutii, majoritatea plecate de la indifelitatile lui Culita Sterp. Fostul sot al lui Carmen de la Salciua nu a stat pe ganduri foarte mult si a acuzat-o la randul lui pe cantareata ca, desi era casatorita cu el, a avut o alta relatie amoroasa.

Mai mult, Culita Sterp a precizat ca ei nu au divortat nici pana in momentul de fata, punand totul pe seama unei greseli facute de avocatii celor doi. Carmen de la Salciua se simte o femeie libera din momentul in care a decis sa plece de acasa si sa deschida actiunea in instanta pentru a se pronunta divortul si isi traieste viata dupa bunul sau plac.

Recent, aceasta a recunoscut ca se simte pregatita sa iubeasca din nou si ca nu va judeca barbatii prin prisa experientei nefericite prin care a trecut ea. Este de parere ca orice persoana merita sa iubeasca si sa i se raspunda cu aceeasi intensitate, iar cand simte ca lucrurile nu mai functioneaza, sa stie sa puna punct.

Cantareata si-a pus fanii pe ganduri cu titlul noii sale piese: “Curge prin vene iubirea ta”, care este cea mai sensibila si emotionanta piesa pe care a interpretat-o vreodata, a declarat cantareata:

“Sunt foarte fericita. Saptamana viitoare voi filma videoclipul piesei ”Curge prin vene iubirea ta”, care va fi lansat la cateva zile dupa. Este o piesa de dragoste, cu un mesaj puternic si sensibil… sunt sigura ca va veti regasi foarte multi in aceasta piesa speciala! Va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi in orice moment, iar pentru asta va pretuiesc enom de mult! Va iubesc! Fac totul pentru voi!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here