Tavi Clonda si Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au o relatie foarte frumoasa, iar acum familia lor va fi completa din punctul lor de vedere, pentru ca isi doreau enorm si cel de-al doilea copil.

Visul lor va deveni realitate in aceasta primavara. Pana atunci, Gabriela Cristea inca prezinta emisiunea “Te iubesc de nu te vezi” cat se simte bine si nu ii este foarte greu sa se deplaseze. Unul dintre motivele pentru care vrea sa mearga in continuare la locul de munca este faptul ca nu poate sa stea inchisa in casa zile intregi si isi doreste sa aiba activitate.

Cei doi s-au apucat sa redecoreze casa, se pregatesc pentru cea de-a doua fetita care le va umple viata de fericire. Au deja experienta de la Victoria, care abia a implinit un anisor. Gabriela Cristea a recunoscut ca isi dorea cel de-al doilea copil, dar spera sa se intample acest lucru abia cand Victoria mergea la gradinita. A marturisit ca nu a lucrat intens la acest lucru, dar il accepta cu bratele deschise si se bucura de orice moment al sarcinii.

Nasii de botez ai micutei Victoria sunt Cristina si Madalin Ionescu, prieteni foarte buni ai cuplului Gabriela si Tavi Clonda. Tot nasa micutei Victoria a fost cea care a facut marturisiri despre sarcina finei sale: “Gabriela este foarte bine. Ea si Tavi sunt extraordinar de fericiti ca vor mai avea o fetita. Si eu ma bucur mult pentru ei, copiii ne umplu intotdeauna de bucurie. Sunt linistita pentru ca Gabi are o sarcina usoara si abia asteptam sa vina primavara, sa o cunoaatem pe cea mica.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here