Cristina Topescu este fiica unuia dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din Romania, Cristian Topescu. Curajul si profesionalismul este clar ca le-a mostenit de la tatal sau si a inceput de mica sa cocheteze cu televizunea.

Nascuta la Oradea, pe data de 4 iulie 1960, aceasta a inceput inca de mica sa apara in numeroase emisiuni pentru copii si tineri, atrangand-o foarte mult lumina reflectoarelor. Ulterior, aceasta a venit si si-a continuat studiile la Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti si a trait o buna perioada din meditatii, apoi a inceput sa traduca filmele care circulau pe video.

A revenit pe micile ecrane la postul ProTv, apoi, in anul 1991 a inceput o colaborare de 10 ani cu postul de televiziune Prima TV, unde a prezentat principalele stiri ale zilei. A urmat o colaborare de lunga durata cu Antena 3, unde a prezentat emisiunea “Dincolo de stiri”, bucurandu-se de un real succes. Dupa ce si-a dus la bun sfarsit contractul cu cei din urma, Cristina Topescu a ales sa se retraga din presa si din lumina reflectoarelor.

Parcursul sau in jurnalism este unul demn de admirat si de consemnat, iar fotografiile de colectie sunt dovada ca a fost una dintre cele mai frumoase femeie din televiziune in tineretea sa.

Aceasta a fost prima sotie a lui Stefan Banica Junior, fiind in anii ’90 una dintre cele mai curtate femei din shobiz-ul romanesc. Avea o statura zvelta si silueta trasa prin inel, iar cand aparea pe scena in rolul de prezentatoare era confundata cu un manechin de talie internationala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here