Sarbatoare mare aseara in familia prezentatorului de la Kanal D. Adrian Cristea, cunoscutul coregraf, este cunoscut de o tara intreaga. Iubita sa, Andreea, a evitat lumina reflectoarelor si prefera sa isi traiasca povestea de dragoste departe de ochii lumii.

Bursucu si Andreea au o relatie inca din anul 2012, insa nu apar frecvent la evenimente mondene. Acestia au preferat sa isi tina relatia doar pentru ei si sa se bucure de toate lucrurile frumoase impreuna, acasa. De curand, Bursucu a devenit fericitul tatic al unei fetite de nota 10. Iubita sa mai are o fata, dintr-o casnicie anterioara, dar coregrafului i-a indeplinit un mare vis.

Iubita sa i-a facut o foarte mare bucurie, mai ales ca aceasta isi dorea de foarte mult timp un copil: “Imi doream foarte mult sa devin tata, vorbisem cu Andreea ca e momentul. Surpriza mi-a fost facuta de Sfantul Andrei, chiar de ziua onomastica a iubitei mele.”

La inceputul emisiunii, Bursucu le-a multumit tuturor invitatilor si a marturisit ca s-a distrat pe cinste. Teo, colega sa de platou, l-a certat pentru ca ea a ajuns prima la biserica si la restaurant si l-a luat la rost, intrebandu-l daca va fi nevoie sa mai faca acest drum inca o data. Cand nimeni nu se astepta, acesta i-a raspuns: “Da! Am sa-mi cer iubita de sotie!”

Numele fetitei, Anays – Maria, a fost ales de catre cei doi, acestia renuntand la traditia ca micuta sa poarte numele nasei. De pe lista invitatilor nu au lipsit vedetele postului de televiziune Kanal D: Teo Trandafir si Ana Maria Barnoschi.

Dupa terminarea ceremoniei, invitatii au fost asteptati la un cunoscut salon de evenimente din centrul Capitalei. Acestia au incins o petrecere de zile mari, pana dimineata. Muzica a fost foarte variata, iar invitatii s-au simtit extraordinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here