Elena Udrea si Adrian Alexandrov au devenit recent parintii unei fetite, Eva Maria. Fericirea lor a fost umbrita de faptul ca in urma cu nici o saptamana blonda de la turism a fost arestata de agentii de la Interpol. 

Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare, cu executare, in luna iunie a acestui an in dosarul “Gala Bute”. In luna februarie a acestui an a luat hotararea de a parasi Romania si a ales sa ceara azi politic in Costa Rica.

Miercuri, in timp ca isi plimba fetita in zona Sabana Oeste alaturi de iubitul sau, aceasta a fost retinuta de patru agenti Interpol. A fost arestata preventiv si are la dispozitie doua luni pentru a avea parte de un proces in care isi poate exprima motivele pentru care a cerut azil politic, iar autoritatile din Romania trebuie sa isi argumenteze motivul pentru care cer extradarea.

Pentru prima data, blonda a vorbit despre momentul arestarii cu un reporter trimis special in Costa Rica: “Am discutat si noi cu ea si era oarecum revoltata. Ii este dor de copil si cere verificarea documentelor in baza carora Interpol a ridicat-o de pe strada. Din punctul de vedere al Elenei Udrea si al apropiatilor ei, aceasta actiune a Interpol a fost facuta fara temei legal. Am vorbit si cu Elena Udrea – mi-a spus printre altele ca la dosarul pe care cei din Romania l-au trimis in Costa Rica cu cererea de extradare nu exista motivarile condamnarile nici in Gala Bute, nici in dosarul in care a fost condamnata Alina Bica. Ea mai spunea ca dosarul este incomplet. Asta pentru ca nu exista la acel dosar documentele privind statul ei provizoriul de refugiat, ceea ce ar insemna, potrivit Elenei Udrea faptul ca Interpolul nu stia ca exista acel statut de refugiat. Asteapta cu interes sa fie judecat recursul ei si spera ca judecatorii sa o plaseze in arest la domiciliu pentru a se ocupa de fetita.”

Logodnicul Elei Udrea sustine ca blonda sufera foarte mult pentru ca nu poate fi alaturi de fetita sa, mai ales ca este si foarte mica si are mare nevoie de mama sa alaturi. Acum, el este cel care ii este mama, tata si bona micutei si spera ca lucrurile sa se rezolve cat mai repede, iar logodnica sa sa ajunga acasa, langa Eva Maria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here