De cand s-a despartit de Victor Slav, Bianca Dragusanu este cuplata de presa cu tot mai multi barbati. Singura relatie pe care a recunoscut-o pana acum a fost cea cu Tristan Tate. A fost fotografiata de mai multe ori in compania altor barbati, insa aceasta nu recunoaste ca ar avea o relatie in momentul de fata.

Pozele si filmuletele incarcate pe o retea de socializare o dau de gol insa. Se pare ca, in ultimul timp, aceasta isi petrece tot mai mult timp in compania unui barbat, Alex Bodi. Barbatul se pare ca a reusit sa ii castige atentia blondei si petrec majoritatea timpului impreuna. Cei doi s-au distrat sambata trecuta intr-un club din Capitala, iar dovada stau filmultele si pozele incarcate pe retelele de socializare. Fosta prezentatoare TV nu s-a ascuns deloc, iar pe contul sau de Instagram au aparut mai multe filmulete in care era prezent si Alex Bodi.

Mai mult, barbatul s-a fotografiat in complexul in care locuieste Bianca Dragusanu, dar si impreuna in aceeasi masina. Fotografia care a inlaturat dubiile asupra relatiei lor a fost una in care cei doi se tineau de mana si au fost imortalizati stand cu spatele la aparatul de fotografiat. Se putea observa foarte usor ca prezenta feminina din poza nu este alta decat fosta iubita a lui Victor Slav.

In urma cu cateva zile aceasta a tinut sa precizeze ca este o femeie singura, iar buchetele de flori pe care le primeste sunt de o persoana pe care o admira foarte mult, nicidecum de la un actual iubit: “Nu este adevarat. Nimic din ce se intampla in prezentul meu nu are legatura cu trecutul. Ce legatura are cu trecutul faptul ca eu primesc flori si sunt rasfatata. Ma admira, e un fan de-al meu. Chiar aseara am iesit cu un grup de prieteni si mi-a spus cat de mult ma admira. E fascinat de lumea asta media si de mine, dar stie ca nu are loc. Exista cineva care ma rasfata pentru ca merit si pentru ca asa simte, nu pentru ca trebuie sa vada vreun fost. Desi sunt foarte rasfatata, sunt tot singura.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here