Au plecat 20 de concurenti in Rupublica Dominicana, iar acum numarul lor a inceput sa scada in drumul spre marele premiu.  100.000 de euro este suma care dezbina prietenii pe insula exotica. Anul acesta concurentul nu va mai fi ales prin votul publicul, ci exclusiv pe baza probelor sportive. Iar asta nu este singura schimbare a show-ului care a cucerit milioane de telespectatori!

Giani Kirita si Ionut Jaguarul au aterizat in Republica Dominicana. Desi la plecare pareau in relatii bune, spiritul competitiei si-a facut simtita prezenta, iar fotbalistul a fost cel care l-a imbrancit pe fostul Razboinic. Antrenorul Faimosilor si-a pus adversarii in garda: “Dupa un zbor de aproape 18 ore sunt aici, sunt bucuros, e o noua provocare. Abia astept sa intru in pâine, sa ii cunosc pe concurenti. Credeti-ma ca s-a dus cu linistea la Exatlon! A venit „The King”!”

LA polul opus se afla Ionut Jaguarul, care a fost mult mai retinut in declaratii. Desi scopul sau este sa castige un Razboinic, acesta a afirmat: “Am venit prieteni, acum suntem dusmani. Eu in sportul pe care l-am practicat, asa sunt. Eu sunt pregatit pentru lupta si vreau ca echipa mea sa fie intotdeauna invingatoare. Vreau ca de la Faimosi si sezonul 2 sa iasa invingatori. Cel mai bun sa castige. Imi doresc ca Faimosii sa continue traditia.”

Cei doi s-au despartit si au plecat catre taberele lor. De acum, au un singur scop: de a scoate tot ce este mai bun din echipele lor si de a-i invata sa fie uniti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here