Bianca Dragusanu face ce face si nu sta departe de micile ecrane! Dupa ce, in luna august, a terminat contractul cu postul de televiziune Kanal D pentru emisiunea “Te vreau langa mine”, acum a schimbat taberele. A semnat un contract pe o suma fabuloasa cu postul de televiziune Antena 1!

Pe frumoasa blonda o veti putea vedea in noul sezon al emisiunii “Asia Express”. Exista o schimbare in formatul emisiunii, s-a ales o noua locatie , iar denumirea va fi “India Express”. Fiind vorba despre un joc pe echipe, Bianca a fost nevoita sa vina si ea insotita. Desi nu este o prezenta constanta in lumina reflectoarelor, blonda va merge insotita de sora ei. Surse din anturajul blondei au dezvaluit de ce a luat aceasta decizie: “In aventura asiatica, vedeta o va lua si pe sora ei! Va fi pentru prima data cand Oana va fi prezenta intr-un format TV, insa va merita, caci castigul va fi unul pe masura.”

Conform surselor, fosta prezentatoare a emisiunii “Te vreau langa mine” a dat lovitura! A semnat un contract fabulos cu cei de la Antena 1. Mai exact, este vorba despre suma de 90.000 de euro pentru a lua parte la emisiune si un bonus de 10.000 de euro.

Se pare ca deja s-au stabilit viitoarele echipe, desi oficial nu a aparut niciun comunicat din partea Antena 1. La show vor lua parte: Anda Adam si sotul ei, Ruby si iubitul ei, Catalina Jojo Grama si Paul Ipate, Surorile Pavel, Anca Sigartau si Cosmin Selesi, Margherita de la Clejani si Razvan Ciobanu.

Antena 1 a mai anuntat o schimbare! Au schimbat formatul. De data aceasta, Gina Pistol nu va mai fi singura prezentatoare, ci ii va avea alaturi pe Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Din fost concurenti, cei doi s-au transformat in co-prezentatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here