Este cunoscut faptul ca este un om cu frica lui Dumnezeu, care merge duminica de duminica la biserica! Este multimilionar, insa mereu se gandeste la persoanele din jurul sau, care nu au avut noroc. Cunoscut pentru actele sale de caritate, a contribuit la construirea a sute de case pentru sinistrati si doneaza sume importante de bani pentru persoanele defavorizate!

Insa nu numai! O mare parte din averea sa merge si catre biserici, iar de aceasta data, a facut o donatie importanta pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului! Cum constructia este in curs de finisare, credinciosii se vor bucura in cel mai scurt timp de lacasul de cult!

Multi romani si-au exprimat nemultumirea fata de construirea acestei catedrale, argumentand ca ar fi fost indicat sa se construiasca spitale sau autostrazi, insa Gigi Becali este de parere ca: “este cea mai mare realizare a Romaniei din ultima suta de ani.”  Constructia catedralei a inceput din anul 2010, iar pana acum s-au investit peste 100 de milioane de euro. Finalizarea initiala a fost estimata pentru anul 2013, insa nici pana in aceasta zi nu este terminata complet, urmatorul termen anuntat de reprezentanti este 2024.

DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

Gigi Becali este cunoscut ca un om credincios si nici de aceasta data nu a stat departe de cauza in care a crezut. Acesta a marturisit, chiar la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, ca suma pe care a donat-o a fost de 2 milioane de euro: “Am dat si eu doua milioane de euro la inceput, cand nici nu era proiectul macar. Sa vedem (n.r. daca dau si pentru pictura). Dumnezeu cum vrea.”

Peste 30.000 de crestini au fost prezenti la eveniment duminica, 25 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here