Venus intra in miscare retrograda o data la 2 ani. Iar acum va fi pentru o perioada mai lunga. In anul 2018, acesta va fi retrograd toata luna octombrie. Vestea proasta este ca va influenta negativ planurile legate de dragoste, bani si relatiile cu cei din jur, chiar si investitiile.

Cele mai afectate zodii vor fi Scorpionul si Balanta! Venus retrograd trece din zodia Scorpionului, unde se afla pe durata lunii octombrie, si va ajunge in Balanta, in luna noiembrie. Cele doua zodii vor fi influentate in mod negativ de tot ceea ce tine de dragoste, bani, investitii, relatii cu persoanele apropiate sau relatii instabile.

Cea mai grea perioada incepe pe 5 octombrie si se va resimti pentru inca 20 de zile. Lucrurile vor intra in normal abia dupa data de 10 noiembrie, cand lucrurile vor incepe sa isi intre usor in normal, iar Venus isi va incheia miscarea retrograda.

Nativii zodiei Capricorn – vor fi influentati negativ in afaceri, dar cele mai importante pierderi sunt in dragoste. Nativii acestei zodii sunt predispusi sa faca o greseala in aceasta perioada, pe care partenerii de viata nu o vor ierta pentru ca si-au pierdut increderea in ei.

Nativii zodiei Leu – in aceasta perioada exista posibilitatea sa apara discutii in contradictoriu, certuri intre membrii familiei sau chiar despartiri, fie ele si temporare. Conflictele apar de la o gelozie nefondata.

Nativii zodiei Rac – exista posibilitatea ca nativii acestei zodii sa piarda sume importante de bani, mai ales la inceputul lunii octombrie. Aveti grija in ce investiti banii, pentru ca nu exista siguranta ca ii veti mai recupera.

Nativii zodiei Sagetator – problemele sentimentale pe care le intampinati in aceasta perioada necesita mult tact si, mai ales, rabdare. Desi nu este caracteristic acestei zodii, trebuie sa oferiti acest lucru persoanei iubite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here