Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a devenit pentru prima data mamica! Ea si sotul ei sunt extrem de emotionati! Florin Salam a devenit pentru prima data bunic chiar de ziua sa! Cantaretul are 2 copii din relatia anterioara cu Stefania, iar fiica sa, Betty, a nascut ieri un baiatel perfect sanatos!

Betty si sotul sau, Catalin Visanescu sunt extrem de fericiti si emotionati! Cei doi au ales numele baietelului, in primul rand, gandindu-se la mama fiicei lui Florin Salam, Stefania. Iar al doilea nume a fost unul preferat de ei, iar numele baietelului pe certificulatul de nastere va fi Matthias Stefan Visanescu.

Betty Salam a nascut in jurul orei 15:30 un baietel perfect sanatos. A primit nota 10 din partea medicilor si a cantarit 3,1 kilograme. Proaspata mamica si cel mic se simt foarte bine. Prima declaratie a cantaretei a fost: “Nici nu pot sa dorm. Sunt prea fericita.”

Catalin este foarte emotionat, iar in locul sau a vorbit mama sa, care a declarat ca este extrem de fericita si ca o va ajuta cu tot ceea ce poate cu cel mic.

 

Roxana Dobre si Florin Salam au fost sa il vada pe cel mic, iar sotia cantaretului a spus ca Betty va fi o mama exceptionala si o va sustine cu tot ceea ce are nevoie: “Betty va fi o mama cu totul si cu totul deosebita. Ea, deja, stie cam totul cand vine vorba de ingrijitul unor copii, ea s-a implicat extrem de mult cu Maria. Adica, sincer, nu prea am ce sa o invat acum, pot doar sa o sustin la nivel psihic, dar sunt covinsa ca va fi o mama extraordinara si foarte implicata asa cum a fost si in cazul Mariei, cu care m-a ajutat foarte mult.”

Catalin Visanescu este primul care a incarcat o fotografie pe retelele de socializare, la care a strans mii de aprecieri si comentarii: “Sa va traiasca”, “Felicitari! Sa creasca mare si sanatos, sa va bucurati de el si sa fiti fericiti”, “Felicitari Betty. Sa ai parte doar de impliniri din partea lui si sa il binecuvanteze Dumnezeu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here