Pe data de 1 octombrie, Betty Stoian si Catalin Visanescu au devenit parinti. Cantareata si sotul ei sunt extrem de emotionati de cate ori sunt preajma celui mic! Catalin si-a anulat toate planurile si petrece tot timpul alaturi de cei doi, fiind foarte atent sa nu le lipseasca nimic. 

In urma cu trei ani, Betty arata total schimbata fata de cum este acum! De atunci frangea inimile baietilor si atragea privirile pe unde mergea cu frumusetea sa. Intre timp, aceasta s-a casatorit si a devenit si mamica.

Venirea pe lume a micutului Matthias Stefan este cea mai mare fericire din viata lui Betty Stoian si a lui Catalin Visanescu. Cantareata a nascut pe data de 1 octombrie, in jurul orei 15:30, un baietel perfect sanatos. A primit nota 10 din partea medicilor si a cantarit 3,1 kilograme. A fost o zi cu dubla semnificatie pentru cantareata, pentru ca si tatal ei este nascut in aceeasi zi!

Avea doar 15 ani, un zambet inocent si emana fericire prin toti porii, ca si acum. De cand a aparut in atentia publicului, aceasta a fost surprinsa mereu cu zambetul pe buze, indiferent de situatie.

In fotografie apare de actualul ei sot, Catalin. Betty a fost intotdeauna apreciata de fani pentru faptul ca nu a intrat in scandaluri mediatice si nici nu a incercat sa atraga atentia asupra ei prin alte mijloace, decat prin munca.

 

Intre timp, cei doi au crescut impreuna, s-au maturizat, iar acum au devenit si parinti. Formeaza o familie foarte fericita, iar acest lucru se vede din fotografiile pe care cei doi le incarca zilnic pe retelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here