Trupa TWO(formata din fostii membri Akcent, Mihai Gruia si Sorin Brotnei) impreuna cu Sandra N. au lansat cea mai recenta piesa a lor! Dupa colaborarile de succes pe care le-au avut pana acum, fiind prezenti pe listele de nominalizare pentru premiile Grammy, acestia au intrat in studio si au lansat cel mai nou single, care poarta semnatura DOMG.

Sandra N., frumoasa blonda, pe numele sau real Alexandra Naftanaila, nu le este straina baietilor de la TWO. Cand Mihai Gruia si Sorin Brotnei faceau parte din trupa Akcent, acestia au colaborat la piesa de succes “I’m sorry”. La fel de cunoscute sunt si piesele “Ma dor ochii, ma dor”, “Boracay” sau “Amor Gitana”. Acestea au zeci de milioane de vizualizari pe Youtube.

“<Jolie> este prima piesa pe care am inregistrat-o dupa ce am nascut, am cantat-o cu mare dor de muzica, dupa o pauza destul de lunga . Proiectul TWO & Sandra N este un proiect dedicat in special fanilor de afara , care ne cer piese in stilul celor care ne-au consacrat acolo, asa ca ne simtim datori sa facem muzica si pentru zonele in care suntem atat de iubiti si ceruti in concerte”, a declarat frumoasa blonda, dupa lansarea piesei.

Mihai Gruia o aprecieaza foarte mult pe Sandra N. si are numai cuvinte de lauda la adresa ei: “O cunosc pe Sandra din prima zi cand a venit la studioul nostru sa inregistram “I’M Sorry“. Chiar daca sunt multi ani de atunci si daca drumurile noastre s-au separat pentru o perioada, intotdeauna am simtit ca o sa colaboram din nou cu Sandra! O apreciem enorm, este o femeie minunata, o compozitoare talentata iar vocea ei este senzationala. Sunt fanul ei de cand am cunoscut-o si ma bucur ca acum face parte din familia noastra.”

Piesa este compusa de Dorian Oswin, Mihai Gruia si Sandra N. Clipul a fost filmat sub stricta supraveghere a regizorului Cristian Pistol.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here