Andreea Mantea a terminat contractul semnat cu postul de televiziune Kanal D pentru emisiunea “Wowbiz” si i-a luat locul Biancai Dragusanu la “Te vreau langa mine”. In emisiunea de azi a enervat-o foarte tare situatia creata de concurentul Vlad, astfel ca ea a rabufnit.

Andreea Mantea a decis sa schimbe regulile “jocului” pentru ca i se pare ca cei prezenti in platou pentru a-si gasi jumatatea au venit doar pentru a fi vazuti la TV. Tinerii nu dau senzatia ca se afla in platou pentru a-si face o relatie. Andreea Mantea i-a anuntat inca de la inceput ca regulile se vor schimba dupa ce se va obisnui cu formatul emisiunii. Insa nu a fost ascultata, iar fiecare a facut ce a stiut mai bine.

Bruneta s-a enervat foarte tare in emisiunea de azi. Totul a pornit de la gestul facut de Vlad, cand a vrut sa ii ofere unei concurente 100 de lei pentru a-l saruta. Vazand ca este luat la rost de Andreea Mantea, acesta s-a aparat spunand ca doar a vrut sa faca o gluma.

Andreea Mantea nu a fost deloc intelegatoare cu concurentul, mai mult, aceasta a dus totul la un alt nivel, sperand ca Vlad va intelege gravitatea faptelor sale: “Ai vrut sa ii dai 100 de lei ca sa te pupe? Asta e gluma? Cand tragi de un om se numeste hartuire. Ea se poate duce la politie! Du-te pe centura! Nu e normal! Oameni buni, nu sunteti sanatosi?!”

Vlad a incercat sa ofere si el o explicatie: “A fost o gluma! Am vrut sa ma ia in serios. A fost o gluma, dar am vrut sa ma ia in serios. Acum stie si ea ca a fost o gluma. Nu am apucat sa ii spun, a fugit. Daca ma duceam dupa ea, cine stie ce credea! Nu am stiut ca o se dea la TV gluma asta. Imi cer scuze!”

                                     

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here