In urma cu mai bine de 2 luni, 10 Faimosi si 10 Razboinici au plecat catre Republica Dominicana pentru a se lupta pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Intre timp, au existat foarte multe schimbari. Insa cea a surprins cel mai mult echipa de productie a fost faptul ca Iulian s-a indragostit de o adversara din echipa Mexicului.

Idila dintre Iulian Pitea si Ana Laura Gonzales a evoluat destul de rapid. Primul care a recunoscut ca intre cei doi se intampla ceva a fost romanul. Intr-o discutie pe care a avut-o cu Giani Kirita, acesta a afirmat: “N-am ce sa zic de fetele lor, singura fata care mi-a atras atentia este Ana.” La momentul respectiv, lucurile au ramas asa.

La finalul unei confruntari, Iulian s-a dus catre Ana si a sarutat-o sub privirile coechipierilor si a echipelor de productie. Toata lumea a ramas fara cuvinte atunci. Meciul a fost pierdut atunci de echipa Romaniei, insa Iulian nu s-a mai abtinut si s-a dus grabit catre cea care i-a atras atentia.

Meciul de aseara s-a terminat tot cu infrangerea echipei din Romania, singurul care a castigat ceva a fost Iulian, pentru ca a revazut-o pe mexicanca. Cei doi au petrecut timp impreuna atat pe plaja, cat si in apele oceanului, sarutandu-se cu foc ori de cate ori au avut ocazia.

Ana s-a rezumat la a spune ca: “Iulian este o persoana minunata”. Cei doi si-au zambit incontinuu pe durata probelor, iar la final Ana a venit cu propunerea ca intreaga echipa a Romaniei sa isi petreaca seara in compania echipei Mexicului.

Prezentatorul “Exatlon Mexic” i-a lansat o provocare lui Iulian, daca o mai poate saruta inca o data pe Ana, iar acesta, fara sa stea pe ganduri, a trecut la fapte. Gestul sau a starnit aplauzele ambelor echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here