Este unul dintre cei mai indragiti si apreciati artisti ai generatiei de aur a muzicii usoare romanesti! Cu siguranta ai fredonat macar o data melodiile sale.

Printre melodiile emblematice artistului Gabriel Dorobantu se numara “Hai vino iar in gara noastra mica” si “Sa nu vii iar sa ma cauti”. A ajuns la varsta de 65 de ani si se mentine foarte bine, nu isi arata deloc anii. Cantaretul sustine ca secretul consta in faptul ca a parasit Bucurestiul si sta departe de stres si agitatie. In urma cu 18 ani a aluat aceasta decizie, iar acum este foarte mandru.

Interpretul a ales sa isi traiasca viata la Cornu: “Pentru mine, faptul ca am plecat de vreo 18 ani din Bucuresti inseamna mare lucru. Eu nu m-am retras din activitate asa cum credeti voi si cum spuneti voi mereu, eu am plecat din Bucuresti pentru ca am vrut sa respir aer curat si atata tot. Oamenii de la munte cred ca iti dau o stare foarte buna si starea contribuie pentru sanatatea ta fizica si de ce nu, si cea mintala. Mama este bine, este un spirit viu si foarte critic. (…). Din pacate tata nu mai este de 10 ani, el a decedat, el a avut altzheimer, noi l-am ingrijit cat am putut, asta a fost destinul lui, soarta si necazul familiei noastre. Am amintiri frumoase pentru ca tata avea voce frumoasa si  era singurul din casa care imi asculta cantecele.”

Locuieste impreuna cu mama sa, in varsta de 81 de ani si isi doreste sa ii fie alaturi cat mai multi ani. La Cornu are o livada de care are grija personal si ii place sa se relaxeze facand diverse lucruri in jurul casei sale: “Am cativa meri frumosi, nu i-am neglijat, i-am ingrijit si am descoperit in toamna ca si productia de meri este grozava. Dar eu nu am facut lucrul asta ca sa vorbesc despre el, am mancat doar un mar, ca asa e cand ai, nu-ti mai trebuie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here