Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute si apreciate prezentatoare TV din Romania. Anul acesta, blonda s-a transformat total – a slabit si si-a tonifiat corpul. Dar a fost nevoita sa renunte la cateva alimente!

Gina Pistol stie ca trebuie sa puna mare pret pe imaginea sa, mai ales pentru ca este prezentatoare si are cateva contracte de imagine. In varsta de 36 de ani, aceasta stie ca metabolismul nu mai are arderi atat de intense ca in primii ani din viata, iar acum trebuie sa fie atenta la alimentatie pentru a nu avea kilograme in plus.

Anul acesta ea a uimit foarte multa lume cand a aparut mult mai slaba si cu un corp tonifiat, de invidiat! Are 50 de kilograme si considera ca este suficient pentru inaltimea ei!

Iata ce dieta urmeaza pentru a se mentine la aceasta greutate. Nu este deloc greu de tinut, iar blonda il considera mai mult un stil de viata, decat o dieta:

“Am renuntat la gluten si lactoza, pentru ca am intoleranta la ele, si am evitat sa consum produse cu zahar. Chiar daca eu iubesc lactatele, mai ales laptele si branza de capra, ce erau si singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus in dieta mea. In ceea ce priveste carnea, nu a fost o trecere brusca, pentru ca eu oricum mancam carne foarte rar. Mai mult curcan si pui, iar acum consum uneori doar peste si fructe de mare. In rest, multe legume, fructe, gatite sau crude si…hidratare, un aspect foarte important.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here