Simona Halep este in continuare numarul 1 mondial in clasamentul WTA! Aceasta a revenit in Romania dupa ce a acuzat dureri de spate foarte puternice, care nu i-au permis sa isi continu jocul cu care ne-a obisnuit. Acum, a abandonat turneul din Moscova, desi facuse deplasarea pana acolo.

Imediat dupa ce a ajuns in Romania, si-a facut programare la medicul de specialitate si a facut un RMN. Rezultatul nu a fost unul tocmai bun pentru ea, din pacate. Desi medicul i-a dat si varianta de a nu se opera, dar sa stea sa efectueze recuperarea, aceasta nu a putut sta departe de terenul de tenis.

Imediat dupa ce a aflat rezultatul a declarat: “Ma simt destul de OK. Bineinteles ca am fost ingrijorata, dar am facut acel RMN si acum stiu foarte bine ce am. Am mai avut probleme de acest gen in trecut, dar acum e un pic mai mult. Voi face recuperare, tratament si fizioterapie, nimic altceva.”

Turneul de la Moscova l-a abandonat din cauza durerilor insuportabile de spate. Asa ca a luat decizia de a se intoarce in Romania si de a urma sfaturile medicului. A crezut ca aceasta problema este doar temporara, insa o alta accidentare ii poate incheia cariera.

Conform wowbiz.ro, surse din apropierea Simonei Halep au declarat cum va proceda in urmatoarea perioada: “I s-a recomandat sa faca o serie de proceduri foraminale, infiltratii foraminale, nu infiltratiile clasice, iar daca acelea nu dau rezultate, sa faca o interventie endoscopica. Oricum ar fi, daca o face acum, apuca sa se recupereze si sa se si pregateasca pentru viitorul sezon. Oricum, acum, Simona are dureri cat se poate de serioase si de aceea nu se poate concentra la tenis. De fapt, probabil, de durere nici nu poate juca.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here